under april och maj månad kommer fotobyrån erbjuda fotovandringar i Skåne. vandringarna riktar sig till dig som vill komma ut och vandra i naturen, lära dig mer om din kamera och utveckla din fotografering utifrån dina egna förutsättningar. grupperna kommer vara små och vi kommer vandra, fotografera och prata fotografering och även lunch och fika ingår i priset. respektive vandring kommer hållas söndagar och du kan välja mellan fyra olika vandringar.

• strandvandring glumslövs backar/hilleshögs dalar.

• vandring på österlen

• makrofotografering häckeberga/romelåsen

• vandring söderåsen

jag ser väldigt mycket fram emot dessa vandringar då jag själv är ute och vandrar och fotograferar mycket i naturen. Skåne är så fantastiskt vackert med alla sina vandringsleder och genom att vi har god tid på oss så kan vi i lugn och ro gå igenom alla frågor och funderingar. du behöver ingen förkunskap utan bra skor och en kamera i handen.

är du intresserad av att veta mer så tveka inte höra av dig.

ha en mysig fredag i regnet, Claudia.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s