för precis ett år sedan invigdes den gamla silon i lomma för fotografering. efter att ha städat, fixat och donat ett antal veckor då fastigheten inte använts på en sisådär sextio år mer än förvaring av saker. sextioårigt byggdamm som letat sig in precis överallt. så otroligt roligt och konkret att se det fina växa fram för en gammal kontorsråtta som mig.  och en dröm att fotografera i med sitt fantastiska ljusinsläpp, sina slitna tegelväggar och en takhöjd som sträcker sig nästan till himlen. det har blivit många roliga fotograferingar där, allt från barnporträtt till affärsporträtt och stilleben. under november flyttade jag studion till lund då för det blev för kallt att arbeta där under vintermånaderna. nu har jag byggt upp en riktigt fin anpassad fotostudio i lund där jag utgår mest men jag kommer köra en del fotograferingar i silon även framöver. för de tillfällen man vill fånga det mer industriella och råa i sina bilder. längtar så tills det blir lite varmare både för att köra igång med alla fotograferingarna i utemiljö och att kunna fotografera i denna fantastiska silomiljö igen.

ha en toppenfin måndag, claudia.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s