det är galet vackert nu. jag blir alldeles kär i våren och alla dofter och färger som kommer nu. för att inte tala om ljuset och värmen. april månad känns verkligen som en fredag där man har hela helgen och allt det fina framför sig.

det har blivit en del porträttfotograferingar i kvällsljuset. för att fånga det där varma guldiga mjuka ljuset under körsbärsblommen. himlen blir alldeles guldrosa. min absoluta favoritfärg just nu. vill att så många skall få möjligheten att plåtas i denna miljön när allt är nytt och blommar ut. det blir dock ganska kallt snabbt så jag tar fortfarande med filt och värmepåsar till kvällsfotograferingarna.

april månad känns också som som en tid där allt vaknar och händer samtidigt. här hemma målas det mellan varven då jag för några veckor sedan köpte 10 x 2.10 m riktigt fin tjock bomullsduk på rulle för att måla mina egna backdrops till min studio. efter att ha testat otaliga olika bakgrunder så blev jag aldrig riktigt nöjd. så nu testade jag att måla mina egna. resultatet blir superbra och den där lyxen att få fram exakt de kulörerna som du tänkt dig. jag håller på att sätta ihop en liten manual och bakom-kulisserna-bilder hur du kan ta fram prisvärda snygga backdrops. manualen kommer inom kort.

så det blir väldigt långa arbetsdagar just nu där allting händer samtidigt. och det är så värt det.

ha en riktig fin tisdag. /claudia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s