nu har trälådorna kommit. inför kommande bröllopssäsong. rustika fina trälådor med plats för en bunte fotografier och minneskort. känslan av att få hålla riktiga fotografier i sin hand. även om fotografierna nuförtiden levereras i fina webbgallerier så väger det aldrig upp känslan av att få ett paket att öppna med några fotografier som sammanfattar en av de finaste dagarna i livet. paketering och leverans. två frågor som ligger fotobyrån varmt om hjärtat och som ständigt kan förbättras. jag ser så otroligt mycket fram emot de fina bröllopen som jag har fått förtroendet och äran att föreviga denna sommar. tänk att få arbeta med så mycket värme, glädje och kärlek. att få föreviga en av de finaste ögonblicken. livets vackra sida.

en fortsatt glad påsk. / claudia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s