det finns tre saker som jag saknar mest med att vara egenföretagare. jämfört med att vara anställd som jag alltid varit tidigare. det är kollegorna, den där fredagskänslan och kickoff dagar. kanske eftermiddagsfikat också men den hann jag sällan med ändå. och även om det positiva och fördelarna överväger det jag saknar markant, så blir det ändå ett tomrum just kring de tre bitarna.

därför har jag bokat in en mindre kick off och planeringsdag nästa vecka och så skall jag vara med på en riktigt spännande bröllopsworkshop i början av oktober efter sommaren. ser otroligt mycket fram emot den workshopen. förutom en rejäl dos av energi så kommer det innebära en påfyllning av fina portfoliobilder, ny värdefull kunskap och nätverkande inte minst. där kommer jag även bygga vidare på mitt varumärke inom bröllopsfotografering inför kommande säsong och fullspäckade året 2020. fredagskänslan är dock svårare att få till när man är egen. man jobbar lite hela tiden även mycket helger och det blir inte så tydligt med gränserna för veckan och helg. men det kommer kanske en dag längre fram?

önskar er en fin lördag och förste juni. tänk att nu börjar sommarmånaderna och allt det där fina på riktigt. / claudia.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s