tänk att det redan gått fem månader av året. overkligt vad tiden går snabbt. också tid för reflektion, stanna upp och att sammanfatta. att göra bokslut över verksamheten och vad som gått bra och vad som kan göras bättre framöver. och känna efter vad som ger riktig energi och vad som inte ger något. detta året innebär en uppstart och omstart av en hel ny verklighet och jag är väldigt noga med att utvärdera och vara både kritisk och lyhörd med hur jag vill att verksamheten skall utveckla sig. detta är min chans att driva min målbild och hela anledningen till varför jag vill göra detta. och just frågan varför är väldigt viktig. mitt stora varför är grundpelaren i hela min verksamhet. jag har arbetat i det stora sammanhanget hela livet och vill arbeta i det lilla sammanhanget. att bygga upp verksamheten utifrån där jag står idag och bygga upp den successivt. jag tror man behöver vara lite spretig första året för att känna efter och utvärdera. det är svårt att från början veta exakt vilken inrikting också för att det tar tid att bygga upp och hitta sin egna bildstil och bli trygg i den. det är lätt att dras in i olika trender och titta på vad andra gör. detta året har redan varit helt fantastiskt. att ägna sig åt fotografering hela dagarna är en dröm som jag haft väldigt länge. det tog tid för mig att inse att karriär och pengar inte var den största drivkraften i mitt liv. utan rikedom för mig är att äga och styra min egen tid och kunna att vara ute så mycket som möjligt i naturen är min absoluta drivkraft. att vara närvarande och njuta av tiden och de små sakerna. att ha tid för fina människor som finns i mitt liv. så himla värdefullt.

idag är det kick off. eller planeringsdag. summering. reflektion och utvärdering. så viktigt. så laddad för juni och kommande månader med så många roliga uppdrag. välkommen juni. och välkommen värmen. nu kör vi.

ha en riktigt fin måndag. / claudia

bilderna är från bästa fiket Atrium i Malmö.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s