Imorgon är det dags att släcka ner studion och stänga ner verksamheten i ca två veckor. Lite semester och lata dagar och uppladdning inför kommande fullspäckade bröllopssäsong augusti-september. Längtar tokigt mycket efter att få fotografera och fånga så mycket kärlek och fina människor.

Efter sommaren kommer jag lansera några nya företagspaket. Så håll utkik. Det är så mycket roliga projekt på gång så jag längtar faktiskt redan till hösten. Men det får man inte säga högt. För nu är det semesterdags och vi är mitt i sommaren. Dessa två veckor skall jag bara njuta av nuet och över rikedomen över att ha så många fina människor i mitt liv. Skall också lära mig kalligrafi och lettering.

Under valnötsträdet.

Ha en fortsatt fin sommar. /Claudia.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s