det är något av det största och vackraste som finns när två människor vill leva sina dagar tillsammans. så fantastiskt roligt att ni skall gifta er och vilken underbar tid ni har framför er.

min stora passion är att fotografera bröllop. att få den stora äran att fotografera och föreviga en bröllopsdag är ett riktigt stort förtroende för mig att förvalta. er stora dag full av kärlek och ofta en lång tid av planering skall sammanfattas med bilder. att fånga känslan, ögonblicken, det spontana och alla de små detaljerna för att sedan skapa fina fotografier till er som kommer bli minnen för livet. därför är jag gärna med så tidigt som möjligt i er planering för att lära känna er, ta del av era planer och framförallt era förväntningar kring den stora dagen. varje bröllop är alldeles unikt och varje brudpar har sin historia att berätta. jag har en stor förkärlek till bohemiska, naturliga och jordnära toner och brinner för att fånga det som är äkta, spontant och genuint.

fotobyrån erbjuder bröllopsfotografering året om och reser i princip överallt för er kärlek både inrikes och utrikes om ni skall gifta er utomlands. de olika paketen utgör en vägledning som vi anpassar och skräddarsyr efter er unika dag.

när ni kontaktat fotobyrån så bokar vi in ett konsultationsmöte där vi  går igenom era förväntningar, planer och praktiska frågor kring dagen. där får vi en möjlighet att lära känna varandra lite och känns allting rätt så skriver jag ihop ett avtal efter mötet som sammanfattar alla viktiga punkter vi kommit överens om. avtalet skickar jag sedan till er för signering och när avtalet kommit mig tillhanda så är ert datum spikat och bokat. fotobyrån tar ingen avgift vid själva bokningen utan ni betalar in hela arvodet senast 10 dagar innan bröllopsdagen via faktura som jag skickar till er.

bröllopspaket 2020

vildblomma 12.500 sek.

för er som vill föreviga och fånga porträtt, vigsel och mingel och innebär ca 4 timmars fotografering. ni kommer få färdiga högupplösta redigerade fotografier blandat i färg och svartvitt i ett fint webbgalleri blandat samt ett urval av fotografierna levereras även i en fin trälåda tillsammans med usb minne. det ingår en provfotografering där jag fotograferar er en tid innan bröllopsdagen på någon av era eller mina smultronställen. när det sedan är dags för den stora dagen så kommer ni vara mer bekväma, avslappnade och trygga under fotograferingen. dessutom får ni några fina fotografier på bara er två. ni kan välja mellan parfotografering DU & JAG (värde 2.500 sek) eller GOLDEN (värde 2.950 sek).

vildrostad 16.500 sek.

för er som vill fånga även förberedelserna, porträtt, vigsel och mingel och början av middagen. detta paket innebär ungefär 8 timmars fotografering och ni kommer få färdiga högupplösta redigerade fotografier blandat i färg och svartvitt i ett fint webbgalleri samt ett urval av fotografierna levereras i en fin trälåda tillsammans med usb minne. det ingår en provfotografering där jag fotograferar er en tid innan bröllopsdagen på någon av era eller mina smultronställen. när det sedan är dags för den stora dagen så kommer ni vara mer bekväma, avslappnade och trygga under fotograferingen. dessutom får ni några fina fotografier på bara er två. ni kan välja mellan parfotografering DU & JAG (värde 2.500 sek) eller GOLDEN (värde 2.950 sek).

IMG_1748

guldrosa 23.500 sek.

det största paketet omfattar hela dagen allt från förberedelserna till midnatt då dansen tar vid. detta är för er som vill ha det lilla extra av allt när det kommer till att bli bortskämd med fina fotografier och dokumentering av er stora dag. det kommer ges en rad olika möjligheter att fånga porträtt på olika platser beroende på vad ni önskar och ert upplägg. om vädret tillåter finns det möjlighet att fotografera er vid solnedgången för att skapa fina fotografier med det mjuka gyllene varma ljuset. jag kommer vara med er ca 14 timmar och ni kommer få färdiga högupplösta redigerade fotografier blandat i färg och svartvitt i ett fint webbgalleri samt usb minne. ni får även fem förstoringar storlek 20×30 samt en förstoring storlek 30×40 på matt fine art fotopapper. bilderna levereras i en fin trälåda med ett urval av fotografierna. det ingår en provfotografering där jag fotograferar er en tid innan bröllopsdagen på någon av era eller mina smultronställen. när det sedan är dags för den stora dagen så kommer ni vara mer bekväma, avslappnade och trygga under fotograferingen. dessutom får ni några fina fotografier på bara er två. ni kan välja mellan parfotografering DU & JAG (värde 2.500 sek) eller GOLDEN (värde 2.950 sek).

img_4009

kärleksdag 6.500 sek.

skall ni föreviga eller förnya era löften och vill fånga porträtt på er stund tillsammans utan stor ceremoni så finns paketet kärleksdag. det innebär ungefär ca 2 timmars fotografering och ni kommer få färdiga högupplösta fotografier blandat i färg och svartvitt i ett fint webbgalleri.

destinationsbröllop

funderar ni på att gifta er utomlands och vill ha med er egna fotograf? här finns en mängd olika möjligheter och upplägg. många brudpar upplever det som en stor fördel att ha med sin egna fotograf som kan vara med redan i början av er planering. tveka inte kontakta mig så kan vi gå igenom vilka möjligheter som finns och beroende på vilken destination ni väljer för ert bröllop.

vill veta mer, tveka inte att höra av dig så återkommer jag till dig inom kort;